Healing

Energy Flow er en holistisk blid behandlingsform, der skaber balance mellem din krop, dit sind og din sjæl. Behandlingen hjælper din krop med at give slip på bl.a. smerter.

ENERGY FLOW

Energy flow er en holistisk blid behandlingsform, der skaber balance mellem din krop, dit sind og din sjæl.

Behandlingen hjælper med af åbne op for uhensigtsmæssige spændinger og gamle blokeringer, der hindre kroppens egen naturlige energi flow.

Din krop og dit sind arbejder sammen, derfor er balancen mellem de to afgørende for din livskvalitet, din velvære og din sundhed. Mit udgangspunkt er, at krop og psyke hænger uløseligt sammen og derfor skal behandles som en helhed. Jeg hjælper din krop til, at give slip på smerter, ubalancer, spændinger og blokeringer.

I mine behandlinger anvender forskellige behandlings teknikker ud fra – samtale, akupressur, vejrtrækningsøvelser, visualiseringsøvelser, meridian strygning, zoneterapi, blid fodmassage og healing, der sætter skub i kroppens naturlige energi flow.

 

Under behandlingen ligger du på en behagelig briks med et tæppe over dig. Du vil være fuldt påklædt.

Healings energien går ind og healer lige præcis i de områder, der er brug for, du behøver ikke at gøre andet end at ligge afslappet og tage imod.

Du vil måske opleve, at der kommer tanker og følelser op, som du ikke lige havde regnet med. Det er helt naturligt, når energiblokeringerne opløses, skabes der plads til de ting, der har gemt væk i hverdagens travlhed. Healingen renser kroppen for affaldsstoffer og styrker dit immunforsvar.

En behandlingssession tager ca. 50 minutter – Når behandlingen er slut, forlader jeg lokalet og giver dig ro og tid til at grounde.