Persondatapolitik

- det skal du vide om dine oplysninger

Ved dit første besøg i klinikken, vil du blive bedt om en tilladelse til, at klinikken registrerer og opbevarer dine oplysninger omkring hvilke behandlinger du har modtaget, helbredsoplysninger, brug af medicin og dine personlige data. Dette er jf. Persondatalovens § 5,6,7 samt Lov nr. 351 af 19/5-2004 om en brancheadministreret registreringsordning for alternative behandlere § 2 stk. 3.

Du vil samtidig give samtykke/tilladelse til at Ølgod Fodklinik kan indberette til Kommuner, Sygeforsikring ”danmark” samt diverse Sundhedsordninger.

Du giver tilladelse til, at klinikken må kontakte dig på telefon sende sms/e-mail indeholdende kvittering, bekræftelse af aftalte tidspunkter samt ”reminder” på behandlinger. Til online booking bruges CBIT.

De registrerede oplysninger opbevares i 5 år efter seneste besøg. Du kan på hvilket som helst tidspunkt trække dit samtykke tilbage, ved at rette henvendelse til Ølgod Fodklink og dine oplysninger slettes.

Formålet med at indhente disse oplysninger er, at klinikken til enhver tid har den viden, som der er brug for, for at kunne yde den bedste service for dig som klient.

Jeg hjælper gerne

FODPLEJE · ZONETERAPI · HEALING