Zoneterapi

hjælper i overgangsalderen

Kom let igennem OVERGANGSALDEREN – med ZONETERAPI

Humørsvingninger, vægtøgning, fordøjelsesbesvær, sveden damper fra din krop, den der ubehagelige indre varme, der kommer snigende, træthed, dårlig søvn, tørre slimhinder, ondt i muskler og led, hjertebanken, blødningsforstyrrelser, negative tanker, let til tårer, problemer med at huske og koncentrere dig, så handler det sikkert om dalende hormonproduktion og du er sikkert på vej i overgangsalderen. Den indtræder for de fleste kvinder omkring 45-50 årsalderen.

Hedeturene skyldes at produktionen af det kvindelige kønshormon (østrogen) er nedsat og kroppen ikke længere har fuld kontrol med kroppens temperaturregulering.

Østrogen spiller en vigtig rolle mange steder i kroppen og indgår f.eks. i vedligeholdelse af dine knogler, blodkar, hud, slimhinder og bindevæv.

Det er vigtigt du vedligeholder din krop på en sund og aktiv måde. Det gør du ved at motionere fornuftigt og spise sundt og varieret.

HVAD KAN DU SELV GØRE?

Undgå for meget sukker, alkohol, koffein, stærk og krydret mad. Tage kolde bade. Undlad syntetiske stoffer. Undgå stress. Dyrk motion, yoga eller mindfulness, kroppen kommer af med sveden på en naturlig måde. Prøv evt. naturlægemidler.

SKAB BALANCE I KROPPEN

Skab balance i kroppen med ZONETERAPI. Jeg hjælper din krop blidt tilbage til sin naturlige balance. Du vil opleve, at få det bedre med din overgangsalder. behandlingen vil lindre både fysiske og psykiske smerter og give dig en følelse af indre ro og velvære. Du vil opleve, at hedeturene bliver mindre og færre, at du sover bedre om natten og du får mere energi til at klare dagens gøremål.

BRANCHEFORENINGER

Medlem af brancheforeningen FDZ. Din sikkerhed for en professionel behandler inden for zoneterapi.

Jeg er godkendt Registreret Alternativ Behandler. Det er din sikkerhed for, at jeg som behandler er godkendt af en brancheforening i henhold til nærmere fastsatte krav inden for uddannelse, efteruddannelse, etik, god klinisk praksis, journalføring m.m.